Рамний позашляховик Nissan почнуть випускати під брендом Dongfeng

Рамний позашляховик Nissan почнуть випускати під брендом Dongfeng

17 квітня 2023
0

Рамний позашляховик Nissan Terra почнуть випускати під маркою Dongfeng. У відкритій базі Мінпромторгу Китайської Народної Республіки з'явилася сертифікаційна заявка від спільного підприємства Zhenzhou Nissan. З документа випливає, що позашляховик Nissan Terra скоро перетвориться на Dongfeng Paladin, причому новинка не тільки відзначиться логотипами, але й перейде на ліцензійний бензиновий 2,0-літровий турбодвигун Mitsubishi.

Позашляховик Nissan Terra продається в Азії та на Близькому Сході з грудня 2020 року. Донедавна автомобіль оснащувався зв'язкою «атмосферника» 2.5 і 7-ступінчастого автомата, проте після перейменування в Dongfeng Paladin під капотом з'явиться потужніший і економічніший турбомотор об'ємом 2,0 літра (228 сил, 360 Нм).

Схоже, що Paladin розділить техніку з іншим ліцензійним родичем Nissan Navara - всюдиходом Dongfeng Palaso. Це означає, що в обох рамних моделей збережеться повний привід, що жорстко підключається, а покупці зможуть вибирати між 6-ступінчастою «механікою» і 8-ступінчастим автоматом. При цьому Paladin виявиться на 37 сантиметрів коротшим від свого утилітарного аналога.

Повідомляється, що публічна прем'єра новинки Dongfeng напевно відбудеться найближчими тижнями. Після перейменування позашляховик має подешевшати з нинішніх 172 тисяч юанів (еквівалент 25 тисяч доларів).

Джерело: Мотор
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація