Range Rover отримав нову люксову версію

Range Rover отримав нову люксову версію

19 жовтня 2023
0

У Range Rover 2023 з'явилася нова розкішна модифікація. Створили її в німецькому тюнінг-ательє Mansory. Про це повідомляється на сайті виробника.

Mansory вже неодноразово виконували тюнінг Range Rover, але цього разу взялися доопрацювати подовжену 5,25-метрову версію позашляховика. Новий Mansory Heritage (саме так назвали проєкт) буде випущено в кількості лише трьох екземплярів.

Range Rover отримав карбонові обвіс і спойлер, а також нову решітку радіатора і капот із вуглеволокна. Крім того, встановлено 24-дюймові диски FD.15 з низькопрофільними шинами 295/30 R24.

Салон Range Rover оздоблений бірюзовою шкірою і карбоном, а підсвічування стелі імітує зоряне небо. Ззаду в Mansory Heritage встановлено два окремі крісла з електроприводом, вентиляцією і масажем.

Тюнінг Range Rover від Mansory також охоплює доопрацювання двигуна. Потужність 4,4-літрового V8 твін-турбо збільшили до 600 к.с., а піковий крутильний момент - до 835 Нм. Розгін до 100 км/год займає 4,7 с, а середня витрата палива становить 14,2 л/100 км.

 
 
 
Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений MANSORY (@mansory)

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація