Range Rover Sport обзавівся новою темною версією

Range Rover Sport обзавівся новою темною версією

09 квітня 2024
0

У новому Range Rover Sport із додатковим пакетом Stealth безпомилкова спортивна продуктивність авто ще більше увиразнена драматичною темою.

Розроблена, щоб підкреслити екстер'єр авто, витончена фарба преміум-металік Carpathian Grey з атласним захисним шаром контрастує з розширеним пакетом чорного кольору. Він включає елементи у кольорі Narvik Black Gloss: вентиляційні отвори на капоті, написи, нижні передній і задній бампери та бічні пороги.

Спортивний характер та маскулінні форми авто увиразнюють 23-дюймові колісні диски Gloss Black, чорні гальмівні супорти, контрастний дах Narvik Black Gloss.

Вперше для пакета опцій доступна зовнішня захисна атласна плівка. Накладена під час виробництва, вона не лише забезпечує сучасне атласне покриття, але й ззовні захищає авто: у разі подряпин або пошкоджень, плівку можна зняти та замінити.

Інтер'єр Range Rover Sport вирізняється зухвалою темою оздоблення, драматичність якої підкреслена перфорованою шкірою Windsor у кольорі Ebony або Light Cloud. Обидва кольори доступні з натуральним чорним шпоном. Комфортна атмосфера салону доповнена контурними сидіннями, центральною консоллю з одним 11,4-дюймовим сенсорним екраном та інтерактивним дисплеєм водія. Якісний звук забезпечує звукова система Meridian Surround Sound System™.

Ханна Кастанс, менеджер з дизайну матеріалів Range Rover, сказала: «Новий Range Rover Sport із пакетом Stealth натхненний вишуканою та сучасною спортивною естетикою. Створений для власників, що потребують специфікації, яка транслює повноту та силу. Range Rover Sport із пакетом Stealth з атласним покриттям і розширеним використанням Narvik Black Gloss ще більше просуває вражаючу розкіш».

Спортивна розкіш походить зсередини. Виразний характер і динамічні можливості Range Rover Sport втілюються завдяки низці 6-циліндрових 48-вольтних м'яких гібридів - дизельних двигунів Ingenium. Вони доступні з пакетом Stealth у версії Dynamic SE. Плагін-гібриди P460e та P550e будуть представлені пізніше у 2024 році.

Range Rover Sport із пакетом Stealth, що підкреслює сучасну спортивну розкіш, оснащений інноваційними технологіями. З часом оновити програмне забезпечення в авто можна буде по повітрю.

Джерело: Авто Центр
Фото: Land Rover

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація