Раритетне купе Alfa Romeo оснастили двигуном від Ferrari

Раритетне купе Alfa Romeo оснастили двигуном від Ferrari

06 вересня 2023
0

Австралійський блогер на ім'я Джефф вирішив модернізувати свою раритетну Alfa Romeo 105. Спорткар отримав безліч поліпшень і двигун від Ferrari. Про це повідомили на сайті CarBuzz.

Alfa Romeo 105/115 випускали з 1963 до 1977 року. Це легке спортивне купе, яке користувалося великою популярністю серед перегонників тих років.

Джефф вирішив зберегти впізнаваний дизайн спорткара, але зробити його ще кращим. Автомобіль отримав новий кузовний обвіс із широкими колісними арками та позбувся переднього та заднього бамперів.

Також Alfa Romeo 105 отримала ширші шини. Завдяки їм спорткар тепер може впоратися зі збільшеною потужністю.

Проєкт отримав ім'я Alfarrari, яке об'єднало назви Alfa Romeo та Ferrari. Автомобіль перефарбували в жовтий колір і доповнили декоративними сірими смугами.

Коли Джефф встановив у спорткар двигун від Ferrari 360 Modena, він зіткнувся з проблемою - той виявився занадто великим. У підсумку було ухвалено рішення зробити капот вищим і додати виріз, через який видно новий мотор.

Alfarrari оснащений 3,6-літровим атмосферним двигуном V8 потужністю 400 к.с. і 373 Нм крутного моменту. Блогеру належить виконати ще багато роботи, щоб проєкт був завершений.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація