Раритетний Chevrolet Corvette розбили під час передавачі власнику

Раритетний Chevrolet Corvette розбили під час передавачі власнику

05 квітня 2023
1

У США під час передавання власнику з автовоза впав раритетний спорткар Chevrolet Corvette 1962 року. Про це розповіли на сайті The Drive.

Вінтажний Chevrolet Corvette 1962 року пройшов повний процес реставрації. Після ремонту автомобіль став виглядати як новий.

Спорткар був на автовозі та готувався опуститися на землю. Автомобіль почали викочувати з автовоза, але швидкість виявилася надто високою. Зрештою вінтажний Chevrolet Corvette впав униз.

Чоловік намагався утримати автомобіль, але він виявився надто важким. На щастя, ніхто не постраждав.

В автомобіля внаслідок падіння пошкоджено задню частину, а також підвіску. Найімовірніше, від удару могла постраждати й рама.

Можна побачити, як у спорткара від зіткнення відкрився багажник. Це сталося через те, що кузов зі скловолокна тріснув.

Тепер раритетний автомобіль знову потребує ремонту. Власнику доведеться заплатити за відновлення спорткара кілька тисяч доларів.

@beach_pirate Who needs a Tesla?! American HP reigns! Though, suspension could use a tweak ?#buildingskills #corvette #classiccars #cartransport #fail ? original sound - Florida_Pirate_Guy
Джерело: Фокус

Обговорення новини

avtorv  

Если зайти на сайты и аукционы в Америке, такая машина С1 поколения стоит до 200.000, поколение C2 Corvette Stingray от 350-420.000 долларов!
Боюсь тут ремонт будет стоить не несколько тысяч, а десятки тысяч долларов, надеюсь тут есть страховка у перевозчика и собственника.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація