Раритетний Dodge Charger Barn вдалося завести після 16-річного простою

Раритетний Dodge Charger Barn вдалося завести після 16-річного простою

10 квітня 2023
0

У США ентузіасти знайшли Dodge Charger Barn 1968 року випуску. Він майже 16 років простояв у гаражі без руху та належного догляду.

Відомо, що власника культової машини звуть Ларрі і він є єдиним з моменту сходження її з конвеєра. В цей час чоловікові виповнилося 80 років і він не користується спорткаром з 1995 через проблеми зі здоров'ям, які виникли на тлі перенесеного інсульту. Dodge Charger встиг постояти і в гаражі, і на вулиці, що звичайно позначилося на його стані. Проте фахівці бачили екземпляри й у гіршому стані, тож взялися за роботу прямо на місці.

Культове авто, пофарбоване в оригінальний синій колір з чорним вініловим дахом, неабияк проіржавіло. Салон моделі також сильно пошарпаний, а колеса здуті. Але ентузіастів найбільше цікавив двигун. Завдяки тому, що власник іноді його заводив упродовж цих років, мотор змогли оживити.

Звичайно двигуну довелося провести ретельне сервісне обслуговування, встановити новий акумулятор і залити свіжий бензин. Ще майстри замінили шини та відремонтували гальма Charger. Тільки після цих маніпуляцій, на які у фахівців пішло майже два дні, машину змогли завести. Дружина власника із задоволенням проїхалася на улюбленому авто.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація