Раритетний Jeep Grand Wagoneer отримав 807-сильний двигун Hellcat

Раритетний Jeep Grand Wagoneer отримав 807-сильний двигун Hellcat

05 червня 2024
1

Техаська компанія Vigilante доопрацювала олдскульний позашляховик Jeep Grand Wagoneer. Цей рестомод здивував навіть найдосвідченіших експертів.

За основу фахівці взяли автомобіль 1988 року випуску. Йому зберегли характерні риси, такі як дерев’яні панелі на кузові, орнамент на капоті та фірмовий шильдик. При цьому Jeep Grand Wagoneer суттєво переробили ходову частину та силову установку. Позашляховик отримав 6,2-літровий двигун Hellcat Redeye Hemi V8 з наддувом потужністю 807 к.с. і 971 Нм крутного моменту, який працює у парі з чотириступінчастою автоматичною коробкою передач Bowler і роздавальною коробкою Atlas-II.

Також цьому Grand Wagoneer оновили раму, встановили підвіску Eibach, доповнену амортизаторами Fox Racing, та шестипоршневу гальмівну систему. Їздить позашляховик на 17-дюймових колесах, взутих у шини BF Goodrich. Ще йому покращили шумоізоляцію, встановили бічні підніжки з електроприводом та нове загартоване скло.

У салоні також відбулися зміни. Тут встановили нові сидіння, оздоблені шкірою та вельветом, а на підлозі уклали килимове покриття. Grand Wagoneer оснастили сучасною системою клімат-контролю. Незважаючи на ці оновлення, виглядає кабіна, як і раніше, олдскульною.

Перенесення класики в сучасність завжди коштує дорого. Зазначається, що Vigilante продає Jeep Grand Wagoneer із двигуном Hellcat за колосальні 385 000 доларів. За цю суму можна придбати новий суперкар. Для порівняння, вартість Jeep Grand Wagoneer 2024 року починається від $ 90 000.

Джерело: Авто Центр
Фото: Motor Authority

Обговорення новини

zefir  

Ну "придбати суперкар" може кожен, а ось понтанутись такою тачилою - ні. Тому тут ціна вже не настільки важлива. (хоча, згоден, завелика, навіть для такого моду і стану)

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація