Раритетний «пластиковий» позашляховик Citroen пішов з молотка

Раритетний «пластиковий» позашляховик Citroen пішов з молотка

01 квітня 2023
0

На аукціоні Bring a Trailer продали незвичайний раритетний позашляховик Citroen Mehari 1970 року. Подробиці про автомобіль розповіли на сайті аукціонного дому.

Citroen Mehari був натхненний джипом Willys часів Другої світової війни та Mini Moke. Модель випускали майже 20 років, за які було продано понад 140 тисяч одиниць.

Позашляховик мав кілька унікальних особливостей, зокрема його кузов був виготовлений із АБС-пластику, що робило його стійким до корозії. Також в автомобіля були складане лобове скло й дах, що міг трансформуватися.

Citroen Mehari часто використовували в морській місцевості. Там автомобіль показував себе з кращого боку, тому що його кузов водонепроникний.

В інтер'єрі можна знайти двоспицеве кермо та два сидіння спереду. Позаду розташований диван із білого вінілу.

Під капотом розташований 602-кубовий двоциліндровий опозитний двигун потужність 26 к.с. Він працює в парі з чотириступінчастою механічною коробкою перемикання передач.

На Citroen Mehari встановлені 15-дюймові колісні диски з полірованими центральними ковпаками. Вони взуті в шини Firestone F-560 серії 135.

Під час нещодавніх реставраційних робіт було замінено капот і задню панель позашляховика. Автомобіль тепер має відмінний стан, а пробіг становить 141 622 км.

Автомобіль 30 березня пішов з молотка на аукціоні. Максимальна ставка становила $25 000.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація