Раритетний спорткар Porsche 911 повернули у виробництво з новими технологіями

Раритетний спорткар Porsche 911 повернули у виробництво з новими технологіями

29 листопада 2023
0

Раритетний спорткар Porsche 911 першого покоління отримав рестомод від ательє Theon Design. Новинка зберегла дух оригінальної моделі, але отримала сучасні технології. Про це розповіли на сайті Motor1.

Porsche 911 GBR002 пофарбований у темно-зелений колір Oak Green. Зовнішній вигляд доповнюють декоративні написи з назвою бренду.

На авто встановлено 18-дюймові легкосплавні колісні диски в стилі Fuchs. Вони взуті в ширші шини порівняно зі стандартною моделлю.

Кузов Porsche 911 GBR002 повністю виготовлений із вуглецевого волокна. Завдяки цьому вага авто становить лише 1169 кг.

Крім цього спорткар отримав просунуту електронну систему демпфірування TracTive. Вона працює в парі з диференціалом підвищеного тертя. Також були поліпшені гальма.

В інтер'єрі з'явилося оздоблення з алюмінію. Сидіння і дверні панелі оббиті мусліновою шкірою. На приладовій панелі є акценти зеленого і сірого кольорів.

Porsche 911 GBR002 оснащений 4,0-літровим атмосферним опозитним двигуном потужністю 410 к.с. і 442 Нм крутного моменту. Він працює в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Вартість новинки не розкривається, але ціни на автомобілі від Theon Design починаються від 482 000 доларів. З урахуванням деяких опцій готове авто може обійтися ще дорожче.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація