Річард Хаммонд закінчив відновлення Opel Kadett A

Річард Хаммонд закінчив відновлення Opel Kadett A

23 листопада 2022
0

Знаменитий британський ведучий Річард Хаммонд ще за часів Top Gear (це був 2007 рік) придбав 44-річний Opel Kadett A. Він заплатив за автомобіль 1200 фунтів стерлінгів і охрестив його «Олівером».

У тому ж році, в рамках чергової програми, Хаммонд зробив на машині пробіг Африкою, після чого відправив її до Великобританії. Близько двох років Kadett A простояв у гаражі, перш ніж його передали до рук тюнерів. Причому реставрацією займалися не сторонні фахівці, а умільці з майстерні Хаммонда «The Smallest Cog».

Opel Kadett A першого покоління 1967 року випуску перебрали повністю, не залишивши поза увагою жоден гвинтик. Машину довели до оригінального стану, включаючи колір кузова. Однак від деяких елементів довелося відмовитись, оскільки через солідний вік моделі, їх просто не змогли знайти. Але це ніяк не вплинуло на вигляд мініатюрного седана.

Під капотом автомобіля, як і раніше, встановлений 1,0-літровий чотирициліндровий мотор потужністю 40 к.с., який пов'язаний із системою заднього приводу і механічною коробкою передач. Підвіску чіпати не стали, хоч вона і дуже м’яка, що додає проблем під час входження в повороти.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація