Рідкісний Chevrolet Corvette 80-х продають за «копійки»

Рідкісний Chevrolet Corvette 80-х продають за «копійки»

25 січня 2023
0

На аукціон Bring a Trailer виставили купе Chevrolet Corvette Callaway Twin Turbo 1987 випуску. Усього було випущено лише 184 такі авто. Подробиці про лот розповіли на сайті аукціонного будинку.

Цей спортивний автомобіль Chevrolet Corvette був доопрацьований ательє Callaway Cars. Його 5,7-літровий двигун V8 доповнили подвійним турбонаддувом та оснастили механічною коробкою передач Doug Nash «4+3». Потужність двигуна вдалося збільшити з 278 до 345 к.с.

Купе пофарбоване в яскраво-червоний колір, а оснащення враховує знімну панель даху, пакет Z51 Performance Handling Package, 16-дюймові легкосплавні диски, а також автоматичний клімат-контроль, круїз-контроль і заводську аудіосистему Delco-Bose.

Пробіг автомобіля складає всього 45 061 км. Він добре зберігся, оскільки регулярно обслуговувався. Із недоліків можна виділити незначні проблеми з лакофарбовим покриттям на капоті.

В інтер'єрі є сидіння з електроприводом, оббиті червоною шкірою, а також відповідні панелі дверей і килими. У комплекті навіть є мобільний телефон Motorola, встановлений у просторі для ніг пасажира.

Усередині є пам'ятна табличка, встановлена на центральній консолі. Вона вказує, що екземпляр має номер 114 із 184 вироблених Chevrolet Corvette Callaway Twin Turbo 1987 року.

Цей Chevrolet Corvette вже продавали на аукціоні у листопаді 2022 року. Тоді учасник торгів, який переміг, не виконав своє зобов'язання про купівлю. Через це йому заборонили брати участь у майбутніх торгах, а його купівельний збір не було відшкодовано.

Торги за червоний Chevrolet Corvette Callaway Twin Turbo закінчуються через 5 днів. Наразі максимальна ставка за спорткар складає 12 000 доларів. Буквально декілька днів назад ставка не преревищувала 2 000 доларів.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація