Рідкісний Skoda Rapid 1987 року виставили на продаж

Рідкісний Skoda Rapid 1987 року виставили на продаж

13 листопада 2022
0

Skoda Rapid вийшла на ринок у 1935 році. У різний час вона пропонувалася в кузовах седан, купе та ліфтбек. Але був і ще один варіант, про існування якого багато хто навіть не підозрює. Йдеться про кабріолет.

Версія з відкритим верхом з'явилася у 1980-х роках і була доступна виключно у Великій Британії. Її створили спільно з компанією Ludgate Design & Development. Скільки таких машин випустила Skoda, невідомо. Одна з них збереглася донині і її виставили на продаж. Причому цей екземпляр має цікаву історію.

Повідомляється, що у свій час автомобіль вивезли на острів Мальта. Її власнику вид машини здався трохи безглуздим і він її доопрацював у місцевому ательє. З кабріолету зняли брезентовий дах та видалили дугу безпеки. На нього встановили нові бампери, розширювачі крил та порогів. А також додали ребра жорсткості. Кузов пофарбували у яскравий відтінок.

Тепер Rapid привезли до Чехії, де виставили на продаж. В описі говориться, що машина знаходиться у відмінному стані та повністю на ходу. Разом із нею продавець віддає зняту колись дугу безпеки та дах. Також він зазначив, що всі модифікації задокументовані, тож проблем із реєстрацією не буде. Вартість кабріолету не розкривається.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація