Renault Austral отримав економічну версію

Renault Austral отримав економічну версію

23 листопада 2022
0

У Європі компанія Renault почала продавати Renault Austral із новою гібридною силовою установкою. Такий компактний кросовер витрачає 4,5 л палива на 100 км шляху.

Renault Austral - це новий кросовер компанії Renault. У продажу він з'явився у 2022 році. Зовні дещо він нагадує електромобіль Renault Megane E-Tech Electric.

Початковий двигун у його лінійці - 1,2-літрова «трійка» з турбонаддувом потужністю 130 к.с., оснащений «м'якою» гібридною надбудовою Трансмісія - 6-ступінчаста механічна.

Тепер з'явилася нова версія з «м'якою» гібридною силовою установкою, яка також складається з трициліндрового 1,2 бензинового двигуна та двох електромоторів. Її загальна потужність - 200 к.с. Коробка передач - 7-ступінчаста автоматична. Привід - передній.

Новий Renault Austral E-tech full hybrid може проїхати кілька кілометрів на одній електротязі. Він витрачає 4,5 л палива на 100 км шляху. Рівень викидів СО2 - 101 гр/км.

Renault вже оголосив ціни на новий гібридний Renault Austral. Він коштує 38 198 євро. Це не найдоступніший кросовер у модельній лінійці Renault.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація