Renault Captur отримає подовжену версію

Renault Captur отримає подовжену версію

03 грудня 2022
0

У кросовера Renault Captur незабаром з'явиться подовжена версія. Про це повідомив чеський журнал RNews із посиланням на інсайдерську інформацію.

Незабаром виповниться чотири роки з моменту появи Renault Captur другого покоління. Компанія Renault зараз розробляє його оновлену версію. Цей кросовер отримає косметичні зміни у сучасному стилі Renault та нові технології. Але найголовніше те, що в нього буде і подовжена версія. Щоправда, офіційно поки що ця інформація ще не підтверджена.

Нова подовжена версія має робочу назву Long. Цей кросовер стане свого роду наступником Renault Clia Grandtour, Megane Grandtour та Scenic (нагадаємо, що Scenic скоро отримає електричну силову установку, тобто стане електромобілем).

Якщо довжина стандартного Captur складає 4,2 метра, то версія Long буде мати довжину 4,4 метра. Колісна база та п'ятимісна конфігурація у подовженої версії будуть такими ж, як і у стандартної версії. Таким чином, у Captur стане просторішим салон і збільшиться багажник.

Позаду Captur Long буде схожий на концепт Renault Scenic Vision, який представили навесні 2022 року.

За даними RNews, компанія Renault також розглядає можливість випуску на ринок Captur в кузові Coupe. Тобто це буде кросовер-купе. Але ця інформація також офіційно не підтверджена.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація