Renault оновила популярне крос-купе Arkana

Renault оновила популярне крос-купе Arkana

14 липня 2023
0

Найстильніший кросовер марки Renault піддали плановому оновленню. Arkana привели у відповідність до актуальної мови дизайну марки та доповнили новими комплектаціями.

Купеподібний кросовер отримав новий логотип марки з підсвічуванням. Авто підкоригували наповнення фар і задніх ліхтарів, а також встановили нові двоколірні 19-дюймові колісні диски. Renault Arkana 2024 модельного року буде доступний у трьох комплектаціях: Evolution, Techno та Esprit Alpine.

Версія Esprit Alpine є топовою в лінійці моделі та замінює RS Line. Вона пропонує затемнені фари та темні акценти на кузові. На передніх крилах є логотипи Alpine. В обробці салону використана штучна шкіра та замша, які відтіняє червоно-біло-синій рядок.

У моторній гамі змін немає. Базова версія пропонується з 1,3-літровим бензиновим двигуном з «м'яким» гібридом потужністю 140 і 160 к.с. Розгін з місця до «сотні» у авто займає 9,8 та 9,1 секунд відповідно.

Також є гібридний варіант E-Tech на основі 1,6-літрового чотирициліндрового двигуна, доповненого електромотором. Сумарна віддача складає 145 к.с. Renault почне приймати замовлення на Arkana 2024 року в Європі цього літа.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація