Renault перетворить Duster на брутальний пікап

Renault перетворить Duster на брутальний пікап

15 березня 2024
0

Renault випустить брутальний легковий пікап на базі нового Duster. Компанія готує заміну Duster Oroch, який продається в Південній Америці, пише Autocar India з посиланням на інсайдерів. Новий пікап буде більшим і стане серійним втіленням показаного минулої осені концепт-кара Niagara з «агресивною» зовнішністю. В основу ляже платформа CMF-B від Duster третього покоління.

Нинішній Duster Oroch практично повністю копіює звичайний Duster зовні, якщо не рахувати вантажної платформи. Новинка ж буде геть іншою: за даними джерел, її дистанціюють від кросовера й оформлять з огляду на брутальний Niagara. Крім звичайної версії, модель матиме варіант з подовженою колісною базою. Такий пікап зможе конкурувати з Fiat Toro та Chevrolet Montana.

Про «техніку» поки що відомо мало, але очікується палітра з бензинових та бензоелектричних силових установок. Деякі варіанти отримають повний гібридний привід з електродвигуном на задній осі. Крім того, інсайдери пророкують декілька режимів їзди, включно з позашляховим, як у кросовера.

Під час прем'єри Niagara в компанії Renault промовчали про серійні перспективи концепту, але пообіцяли, що він буде провісником глобальних моделей. На відміну від Oroch, новий пікап французи планують продавати не лише у Південній Америці: географію розширять завдяки додаванню версії з правим кермом. Це дозволить вивести машину, наприклад, на ринок ПАР. Крім цього, свій аналог вантажівки може випустити й Nissan.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація