Renault презентувала гібридний пікап Niagara Concept

Renault презентувала гібридний пікап Niagara Concept

27 жовтня 2023
0

Компанія Renault представила новий концептуальний пікап Renault Niagara у Бразилії. Відомо, що новинка має гібридну силову установку та систему повного приводу.

За словами Жиля Відаля, віце-президента з дизайну Renault, мова стилю, представлена концептом Niagara, є попереднім поглядом на майбутню міжнародну лінійку бренду. Цікаво, що традиційна емблема у вигляді ромба замінена на підсвічений напис Renault посередині радіаторної решітки.

Профіль пікапа має пропорції позашляховика завдяки високій поясній лінії, великому салону, і досить короткій задній частині кузова. Прагнучи ще більше оживити екстер'єр, дизайнери Renault додали багажник на дах, який містить повнорозмірне запасне колесо.

Концепт Niagara базується на новій модульній платформі Renault, яка є досить гнучкою з точки зору довжини, стилів кузова та варіантів трансмісії, і буде використовуватися як основа для кількох нових моделей. Концепт має довжину 4,90 м і має колісну базу у 2,95 м.

Авто має бензиновий двигун та електродвигун на задній осі. У компанії підтвердили, що Niagara вплине на дизайн 8 абсолютно нових серійних моделей, які мають вийти на міжнародні ринки до 2027 року.

Джерело: Autogeek
Фото: Renault

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація