Renault Trucks отримала нагороди за фільм про декарбонізацію

Renault Trucks отримала нагороди за фільм про декарбонізацію

13 квітня 2024
0

Компанія Renault Trucks та агентство Alunites здобули три нагороди у сфері комунікацій у Франції за серіал «Гарний крок, спрямований на декарбонізацію» (The Good Move, Committed to Decarbonisation).

Серія документальних фільмів із семи частин, у якій досліджуються проблеми скорочення викидів вуглекислого газу від вантажних автомобільних перевезень, днями було удостоєно срібної нагороди Гран-прі «Стратегії взаємодії з громадськістю» у категорії «Комунікації бренду» - «Трансформація компанії» та двох нагород Top Com Awards: Золотий Гран-прі у категорії «Цифровий корпоративний бізнес» та Prix Special de l'Expression (спеціальна нагорода за самовираження).

Оскільки понад 90% товарів першої необхідності доставляється автомобільним транспортом, вантажні перевезення, як і раніше, відіграють важливу роль у функціонуванні суспільства. Проте на частку вантажівок припадає 7% вуглецевого сліду в Євросоюзі, що є серйозною проблемою у боротьбі зі зміною клімату. Renault Trucks усвідомлює свою відповідальність та проводить перетворення, спрямовані на швидке скорочення викидів вуглекислого газу.

У серіалі «Гарний крок, прихильність до декарбонізації» компанія Renault Trucks знайшла час для більш глибокого вивчення цих складних питань, зосередивши увагу на восьмихвилинних епізодах. Документальний серіал дає можливість висловитися не лише експертам Renault Trucks, а й широкому колу спеціалістів.

Серед них Людовік Раванель, геоморфолог-дослідник CNRS, Жан Жузель, палеокліматолог та колишній заступник голови наукової групи IPCC, Дженніфер Пейзер, генеральний директор Ініціативи з відповідальних мінералів (RMI), та Флоранс Тойальє, інженер-дослідник LAET - ENTPE. (лабораторія економічного планування, економіки транспорту).

Бруно Блін, президент Renault Trucks, також є головним героєм серіалу разом із співробітником компанії. Він каже відкрито і не намагається приховати чи прикрасити реальність. «Оскільки ми більше не можемо задовольнятися маленькими кроками, ми в Renault Trucks взяли на себе зобов'язання щодо декарбонізації нашої галузі та збереження ресурсів, при цьому вже реалізовано безліч конкретних дій. Звичайно, ще багато потрібно зробити. Це те, чим я хотів поділитися та задокументувати у цій серії».

Джерело: Авто Центр
Фото: Renault Trucks

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація