Renault Trucks почне збирання вантажних електробайків

Renault Trucks почне збирання вантажних електробайків

18 жовтня 2022
0

На заводі Renault Trucks у Венесьє буде розгорнуто збирання електробайків. Це спільний проект із французьким виробником з Ліону - компанією Kleuster. Новий продукт став відповіддю на зростаючий попит на екологічно розвізний транспорт т.з. «останньої милі». У цеху площею 2100 м кв. виготовлятимуть триколісну модель Freegones. Дві сотні таких машин уже експлуатуються у Франції, причому деякі вже протягом семи років.

У 2022 році електробайки продаватимуться через дилерську мережу Renault Trucks на місцевому ринку, а з наступного року - і по всій Європі. Renault Trucks пропонує найширший асортимент розвізних електромобілів, повною масою від 650 кг до 44 т.

Зазначимо, що Kleuster Freegones є єдиним вантажним електробайком на ринку, доступним із п'ятьма різними кузовами на вибір: промтоварний та рефрижераторний фургони, надбудова для доставки продуктів харчування, бортова платформа та бункер-сміттєвоз.

До речі, більше ніхто з електробайків немає сертифіката ATP для перевезення охолоджених продуктів від - 25С до +4С. Немає рівних у Kleuster Freegones і за швидкістю автоматичного вивантаження контейнера для сміття – всього за 20 секунд. Електробайк із звичайним фургоном може перевозити до 350 кг та має корисний об’єм вантажного відсіку 2 м куб. Запас ходу на електротязі сягає 80 км.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація