Renault випустить доступний електрокар на основі культової моделі

Renault випустить доступний електрокар на основі культової моделі

13 липня 2022
0

У мережі опублікували перші рендерні зображення нового електрокара Renault 4, розробленого на честь однойменного наймасовішого французького автомобіля.

Новий Renault 4 має стати електричною реінкарнацією оригінальної моделі, яка випускалася 33 роки та продавалася більш ніж у ста країнах.

Французький автовиробник планує повторити успіх свого компактного міського авто, зробивши електрокар максимально доступним для користувачів.

Рендерні зображення нового Renault 4 засновані на торішньому концепті AIR4, який компанія представила на честь 60-річчя своєї наймасовішої моделі.

Автори цього дизайну припускають, що автомобіль збереже класичні форми і найвідоміший базовий червоний колір.

При цьому електрокар отримає футуристичні елементи кузова, світлодіодну оптику і новий фірмовий логотип французького бренду.

Раніше в Renault представили ще один концептуальний електрокар Renault 5 Prototype, який також заснований на культовій моделі R5, що випускалася з 1972-го по 1996-й. Саме це авто регулярно опинялося на п'єдесталах Чемпіонату світу з ралі наприкінці 1970-х.

Обидва автомобілі мають вийти на ринок у 2023?2024 роках. Вони отримають суміжну платформу CMF-BEV, електродвигун потужністю 134 к. с. та запас ходу близько 400 км. При цьому цінник моделей починатиметься від $24 тис.

Джерело: NV.UA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація