Рено Україна і Приватбанк запустили партнерську програму кредитування для фізичних осіб

Рено Україна і Приватбанк запустили партнерську програму кредитування для фізичних осіб

16 травня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

16 травня 2024 р. Рено Україна та ПриватБанк запустили партнерську кредитну програму* для фізичних осіб.

Серед переваг нової програми:

  1. знижена процентна ставка протягом перших 24 місяців
  2. відсутність нотаріального завірення договору застави
  3. можливість дострокового погашення кредиту в будь-який момент
  4. внесення платежів через Приват24, термінали самообслуговування, чи відділення банку.

Детальні умови програми - на сайті та в офіційних дилерських центрах Renault в Україні.

Купити одну з моделей Renault за умовами програми з авансом від 20% можна в офіційних дилерських центрах Renault в Україні, у Приват24, на сайті чи у відділеннях ПриватБанку.

При купівлі авто в кредит, наприклад Renault Duster вартістю 713 200 грн на 5 років, щомісячний кредитний платіж становить від 7 472 грн.міс.

* Ви можете придбати автомобіль в кредит за партнерською програмою на наступних умовах: мінімальний авансовий внесок - від 20% ціни автомобіля, річна процентна ставка - від 7,9% (в залежності від терміну кредиту), разова комісія за видачу кредиту - 2,9% від суми кредиту, строк кредитування – 5 років (сума кредиту від 100 000 до 5 000 000 грн.).

Реальна річна процентна ставка з урахуванням платежів за супровідні послуги третіх осіб (реєстрація автомобіля, сплата пенсійного збору, страхування авто КАСКО – 6,3%), які є обов’язковими для отримання споживчого кредиту, становить 35% річних за умови суми кредиту 5 000 000 грн., першого внеску - 20%, строку кредиту 5 років (60 місяців) , процентної ставки в перші 2 роки - 11,9% , 16,5% - з 3-го року кредитування. Реальна річна процентна ставка залежить від обраних споживачем умов кредитування.

АТ КБ «ПриватБанк». Реєстраційний № 92 в Державному реєстрі банків. Банківська ліцензія НБУ № 22 від 05.10.2011.

Послуга кредитування надається ПриватБанком по всій території України за винятком територій ведення активних бойових дій, АР Крим та населених пунктів, які є тимчасово окупованими та території яких є не підконтрольними органам державної влади України.

Усі деталі дізнавайтеся у офіційних дилерів Renault в Україні.

Спеціальні умови кредитування діють з 3 травня 2024 року. Банк залишає за собою право змінювати умови кредитування. Про детальні умови кредитування дізнавайтеся на сайті https://privatbank.ua/kredit-na-renault Уся інформація про умови кредитування вказана згідно з даними, наданими компанією-партнером АТ КБ «ПриватБанк».

Джерело: Renault

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація