Рестомод Jeep Cherokee першого покоління оцінили у 200 тисяч доларів

Рестомод Jeep Cherokee першого покоління оцінили у 200 тисяч доларів

06 лютого 2024
0

Компанія JeepHeritage створила унікальний рестомод культового Jeep Cherokee SJ. Позашляховик 1980 випуску з пакетом Golden Hawk ламає всі стереотипи, випромінюючи стиль тієї епохи.

Cherokee пофарбували в темно-бордовий відтінок і доповнили смугами темно-сірого, коричневого та бежевого відтінків, які проходять через усі авто. Доповнюють образ колісні диски бронзового відтінку, взуті в шини Knobby BF Goodrich, та логотипи Golden Hawk з боків. Ще можна відзначити хромовані корпуси дзеркал заднього виду, бампери та багажник на даху.

Салон позашляховика оздоблений бежевою тканиною фірми Levi's. Шкіра замінює ті ділянки, які спочатку були вініловими. Вся проводка, скло та ущільнювачі нові. Також були перероблені двигун, мости, роздавальна коробка та трансмісія. Ще провели реставрацію рами, нанісши на неї нову фарбу та захист від іржі.

Зазначається, що 5,9-літровий «рідний» двигун доповнили багатоточковою системою упорскування палива та іншим карбюратором. В результаті мотор генерує 195 к.с. потужності. Ще на Jeep Cherokee SJ встановили нову вихлопну систему з нержавіючої сталі та дискові гальма. Оцінили такий рестомод у 200 000 доларів.

Джерело: Авто Центр
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація