Рестомод Land Rover Defender від Overfinch оцінили у 420 тисяч доларів

Рестомод Land Rover Defender від Overfinch оцінили у 420 тисяч доларів

18 серпня 2022
0

Британське ательє Overfinch вирішило надати брутальності культовому позашляховику Land Rover Defender. Рестомод вийшов дуже неординарним, що і позначилося на його вартості. Але про все по порядку.

Фахівці ательє взяли за основу свого проєкту Land Rover Defender 110 Soft Top 1992 року випуску. Під його капотом встановили 6,2-літровий турбодвигун V8 LT1 потужністю 471 к.с., який передається через восьмидіапазонний «автомат» GM 8L90 на всі чотири колеса.

Також позашляховик отримав посилену систему охолодження, нову підвіску та роздавальну коробку. Стандартну вихлопну систему замінили на фірмову Overfinch із неіржавної сталі.

Кузов автомобіля пофарбували у матовий чорний відтінок Obsidian Satin Black. Встановили світлодіодні фари та задні ліхтарі. Замінили решітку радіатора, дзеркала заднього виду та дверні ручки. У передній бампер інтегрували лебідку. Їздить доопрацьований Defender на 18-дюймових легкосплавних дисках Apollo, взутих у шини BF Goodrich.

Салон моделі виконаний у аналогічній стилістиці. У його оздобленні використано чорну шкіру, доповнену вставками з матових хромованих елементів. У оснащення включили мультимедійну систему Alpine з 7-дюймовим екраном, кондиціонер та крісла Recaro з підігрівом.

У багажнику обладнали спеціальний відсік під шампанське та келихи. Оцінили рестомод у 420 тисяч доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація