Рестомод від RSR Project оцінили у 375 тисяч доларів

Рестомод від RSR Project оцінили у 375 тисяч доларів

10 червня 2024
0

Американська RSR Project спеціалізується на відновленні, реконструкції та адаптації культової класики для ентузіастів Porsche. Чергове дітище компанії - рестомод Porsche 911 Gulf Blue. Шоу-кар оцінили в $375 тисяч, але з урахуванням індивідуальних особливостей ціна може суттєво зрости.

Річард Шикман (Richard Schickman) та його команда з RSR Project вже 30 років створюють автомобілі мрії на базі класичних 911-х на індивідуальне замовлення. Черговий проєкт повертає нас до часів, коли на гоночних трасах домінували Porsche у блакитній лівреї від нафтової компанії Gulf Oil.

Рестомод на базі купе 911 відрізняється не лише характерним забарвленням Gulf Blue, а й серйозно доопрацьований майстрами RSR Project. Залежно від переваг покупця під капотом машини може бути встановлений двигун об'ємом від 3,2 до 3,5 літрів. Також новинка отримає чотирипоршневі гальмівні механізми на всіх колесах, витончені 15-дюймові диски Braid та гуму Michelin TB-15.

В оновленому салоні з'явилися спортивні крісла з комбінованим оздобленням, рульове колесо в шкіряному обплетенні, сучасна система кондиціювання та вентиляції вартістю $10000, а також нові оздоблювальні матеріали. За словами Річард Шикман, натхнення під час роботи над новим проєктом він та його команда черпали в образі першої машини, яка була побудована 30 років тому.

Джерело: Авто Центр
Фото: RSR Project

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація