Реєстрація технологічного транспорту відтепер доступна в електронному вигляді

Реєстрація технологічного транспорту відтепер доступна в електронному вигляді

02 грудня 2022
0

Мінекономіки спільно з Держпраці запустили електронну послугу щодо реєстрації та ведення обліку великотоннажних та технологічних транспортних засобів через Портал електронних сервісів Мінекономіки. Про це повідомила заступниця міністра економіки України Надія Бігун.

На Порталі електронних сервісів Мінекономіки відтепер в електронному вигляді можна здійснити реєстрацію, перереєстрацію, тимчасову реєстрацію великотоннажних та інших технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування, а також зняти їх з обліку.

Наразі електронна послуга щодо реєстрації та ведення обліку цих транспортних засобів доступна у всіх територіальних управліннях Держпраці.

«Надання в електронному вигляді однієї з найбільш популярних послуг Держпраці щодо реєстрації та обліку технологічного транспорту значно зменшить навантаження як на підприємців, які виробляють та вводять його в експлуатацію, так і на споживачів, які купують та реєструють його. Ми продовжуємо цифровізувати державні послуги, щоб спростити доступ до них бізнесу та громадянам», - зазначилаНадія Бігун.

Джерело: delo.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація