Реєструвати автомобілі у «військкоматах» більше не потрібно

Реєструвати автомобілі у «військкоматах» більше не потрібно

18 серпня 2022
0

Верховна Рада підтримала внесення змін до Закону України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію», що надаватимуть доступ територіальним центрам комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП) до актуальної інформації про транспортні засоби, що перебувають у власності юросіб та можуть бути передані для доукомплектування ЗСУ в особливий період.

«Територіальні органи Міністерства внутрішніх справ Украі?ни щокварталу подають до територіальних центрів комплектування та соціальноі? підтримки відомості про реєстрацію (перереєстрацію), переобладнання та зняття з обліку транспортних засобів, які перебувають у власності підприємств, установ та організаціи? і можуть бути призначені для задоволення потреб Зброи?них Сил Украі?ни та інших віи?ськових формувань в особливии? період», - говориться в Законі.

Таким чином, нардепи скасували необхідність юридичним особам самостійно ставити на облік свої транспортні засоби в ТЦК та СП. Інформацію про зареєстровані транспортні засоби до колишніх воєнкоматів будуть надавати підрозділи МВС (сервісні центри), які реєструють автомобілі.

Зміни набувають чинності з дня опублікування прийнятого Закону.

Джерело: 24tv.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація