Rezvani анонсувала новий семимісний позашляховик Vengeance

Rezvani анонсувала новий семимісний позашляховик Vengeance

22 липня 2022
0

Rezvani Motors анонсувала кілька новинок. Їх усі покажуть цього року. Так, до кінця літа відбудеться прем'єра суперкара Beast потужністю понад 1000 к.с. Особливістю новинки стане карбоновий кузов з незвичайною конструкцією дверей.

А до кінця року компанія обіцяє показати новий рамний позашляховик під назвою Vengeance («Помста»). Поки ж обмежилися кількома затемненими тизерами, на яких видно тільки обриси кутастого кузова і світлотехніку. Зокрема, «Помста» отримає додаткову світлодіодну рамку на даху і чотири ліхтарі на капоті. На кормі видно суцільну світлодіодну смугу.

За словами засновника і генерального директора Rezvani Motors Феррі Резвані, дизайн Vengeance натхненний броньовиками. Це дасть змогу позашляховику виділятися на тлі інших автомобілів.

Як заявляється, Vengeance - розроблений з нуля рамний люксовий позашляховик, який не має спільних компонентів з іншими моделями марки. У нього рамна підвіска і 6,2-літровий мотор V8 (потужність не уточнюється), що дасть змогу справлятися з будь-яким бездоріжжям. Також новинці обіцяна «військова» версія Military Edition. Вона буде відрізнятися наявністю броні і понад 20 системами безпеки.

Приймання попередніх замовлень на великий семимісний позашляховик вже оголошено. Розмір передоплати - 500 доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація