Rezvani випустив броньований суперкар на базі Chevrolet Corvette

Rezvani випустив броньований суперкар на базі Chevrolet Corvette

15 лютого 2024
0

Американська компанія Rezvani Motors представила нову модель - суперкар Beast. На цей раз «Звір» заснований не на шасі Ariel Atom, а на середньомоторному Chevrolet Corvette Stingray.

Візуально новинка дуже відрізняється від донора. Її кузов виконаний з карбону і виглядає більш кутасто. Також він отримав іншу оптику, виражений «ніс», більш агресивний бампер. У компанії зазначили, що таким чином вдалося зменшити вагу авто до 1352 кг.

У салоні встановлено кермо у вигляді штурвала і відсутня панель із фізичними кнопками між водієм та пасажиром, як у Corvette. Оздоблення кабіни Rezvani Beast виконано з висококласної шкіри та алькантари, а як декор використаний карбон.

У рух Rezvani Beast наводить 6,2-літровий двигун V8 з двома турбінами, який видає 1000 к.с., що більш ніж удвічі більше, ніж у базового C8. Двигун працює у парі з 8-ступінчастою коробкою передач DCT від Tremec. Розгін з місця до «сотні» займає лише 2,5 секунди. Чверть милі він здатний проїжджати за 9,6 секунди.

Особливістю цього суперкара є можливість замовити пакет Bullet Proof Package, який додає броньований кузов і куленепробивне скло. Ще доступний для замовлення пакет «агента 007». Він включає тепловізор, протигази, стробоскопи, сирену, гучномовець, електрошокери в дверних ручках, перцевий балончик, димову завісу, імпульсний захист від ЕМІ, магнітні засуви, систему внутрішнього зв'язку, виявлення вибухових пристроїв, аптечку першої допомоги і комплект від переохолодження.

Rezvani планує випустити лише 20 екземплярів суперкара за ціною 485 тисяч доларів кожен. За броню доведеться доплатити 55 тисяч доларів, а за пакет «агента 007» - 45 тисяч.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація