Рідкі інструменти для машини

Рідкі інструменти для машини

01 березня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У багажнику автомобіля більшість автовласників звичайно мають набір інструментів, який може стати у нагоді як у разі поломки машини в дорозі, так і для ремонту в гаражі або на парковці біля будинку. Під інструментом ми звичайно розуміємо викрутки, набори ключів, молоток, шуруповерт та інші подібні предмети та пристрої. Рідкими ж інструментами для ремонту та профілактики автомобіля можна вважати присадки Injection Reiniger та Diesel Partikelfilter Schutz від німецького виробника LIQUI MOLY.

Для бензинових двигунів

Причин поганого запуску двигуна, нерівномірної роботи, втрати потужності мотора та підвищеної витрати пального може бути багато. Найпростіший та найшвидший спосіб усунути одну з можливих причин, пов'язану із забрудненістю системи упорскування бензину, - це скористатися присадкою Injection Reiniger. Препарат видаляє нагар на впускних клапанах та в камері згоряння, знижує вихлоп шкідливих речовин та гарантує зменшення витрат пального. Injection Reiniger відповідає найвищим вимогам сучасних двигунів, експлуатаційних матеріалів та умов експлуатації, підходить для всіх систем упорскування бензину.

Цю бензинову присадку як профілактику можна використовувати постійно, розбавивши флакон на 300 мл у 70 л пального. Додавати до баку препарат слід з періодичністю на кожні 10 тис км пробігу. Коли ж присутні раніше перераховані симптоми поганої роботи мотора, слід розбавити флакон з присадкою в меншій кількості пального. Так, ремонт, тобто очищення системи упорскування машини, буде максимально ефективним.

Придбати присадку Injection Reiniger в об'ємі 0,3 л можна з вигодою. Зараз в Україні на препарат діє акція - з 19.02.2024 до 17.03.2024 року його можна придбати зі знижкою 15%.

Для дизельних двигунів

Проблема очищення фільтра сажі реально існує для тих власників дизельних автомобілів, які їх експлуатують переважно в міському режимі їзди. Справа в тому, що штатна система регенерації (очищення) фільтра автомобіля автоматично включається за певних умов - на високих оборотах двигуна, на певній передачі, швидкості та інших необхідних параметрів роботи систем автомобіля. При міському рваному режимі їзди на невеликі відстані система очищення фільтра сажі просто не вмикається. Фільтр поступово забивається сажею. Ступінь забруднення досягає критичного рівня, при якому система регенерації автомобіля вже автоматично не вмикається навіть на трасі. Відвідування СТО із замовленням послуги з апаратного очищення фільтра сажі не завжди може дати позитивний ефект. Тому залишається лише один вихід - заміна фільтра на новий. Це не лише недешева послуга, а й витрати часу на відвідування автосервісу.

Хімічним інструментом, який очищує фільтр сажі в умовах міської експлуатації машини, є присадка Diesel Partikelfilter Schutz. Цей високоефективний засіб для дизельного пального містить каталізатори горіння, що прискорюють спалювання сажі та зменшують температуру початку самоочищення фільтру сажі. Препарат допомагає системі регенерації DPF, забезпечує оптимальне згоряння пального та зменшує шкідливі викиди. При регулярному використанні підвищується не тільки термін експлуатації фільтра сажі, але і уникнення дорогого ремонту в разі «незворотного» забруднення агрегату.

З 19.02.2024 по 17.03.2024 року присадку Diesel Partikelfilter Schutz можна купити в Україні зі знижкою 20%. Придбати акційний товар можна в інтернет-магазинах, на полицях гіпермаркетів та АЗК, а також у авторизованих продавців (з повним переліком точок продажу можна ознайомитись на офіційному сайті).

Додавати присадку в пальне слід перед заправкою із розрахунку один флакон 250 мл на об'єм 75 л. Передозування слід уникати. Засіб рекомендується використовувати кожні 2000 км.

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація