Рідкісному покинутому Chevrolet Cavalier дали друге життя

Рідкісному покинутому Chevrolet Cavalier дали друге життя

02 квітня 2023
0

У США автомобільні ентузіасти виявили покинутий будинок, у гаражі якого знаходився Chevrolet Cavalier Z24. Як вдалося з'ясувати, власник зник ще у 2006 році, покинувши своє майно без нагляду.

За роки простою червоний Cavalier Z24 покрився шаром пилу та бруду, а його салон став складом для різного сміття (порожні пляшки, упаковки від продуктів, старі газети та інше). Так як автомобіль цілком можна відновити, то до місця викликали фахівців дітейлінг студії WD Detailing.

Для того, щоб дістатися машини, їм довелося пройти через лабіринт уламків, оскільки будинок почав руйнуватися зсередини. Штукатурка лежала скрізь, у тому числі на кузові Chevrolet. Однак це не налякало спеціалістів студії. Вони швидко впоралися з поставленим завданням і витягли автомобіль із ув'язнення.

Спочатку майстри WD Detailing очистили кузов купе від сміття та помили. Як не дивно, на ньому не було значних осередків іржі. Потім вони очистили підкапотний простір і моторний відсік, а потім взялися за салон. В останньому роботи було достатньо, бо тут ще з'явилася пліснява та побували дрібні гризуни.

Але спеціалісти неодноразово мали справу з такими машинами, тож чітко знали, як їм діяти. Як фінальний штрих вони відполірували кузов Chevrolet Cavalier Z24, надавши йому блиску. Подальша доля купе невідома. Сподіваємося, що в нього з’явиться новий власник, який дбайливіше ставиться до нього.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація