Рідкісний BMW 8 X Jeff Koons потрапив в аварію

Рідкісний BMW 8 X Jeff Koons потрапив в аварію

08 лютого 2024
1

Один із BMW M850i xDrive Gran Coupe спеціальної серії 8 X Jeff Koons нещодавно продали на аукціоні SCA після того, як його під час розвантаження розбила страхова компанія власника.

Скільки купе, розроблене за участю американського художника Джеффа Кунса, обійшлося покупцю не уточнюється. Не виключено, що після ремонту він вирішить повернути його на дорогу, але коштуватиме це недешево.

Справа в тому, що BMW 8 X Jeff Koons - це арт-кар, фарбування кузова якого займає сотні годин кропіткої роботи. Вже одне це робить автомобіль унікальним. На дорозі він точно не залишиться непоміченим.

Основою для арт-кара став серійний M850i xDrive Gran Coupe з 523-сильним двигуном V8 із турбонаддувом. Широкій публіці спецвидання показали на початку 2022 року. Усього виготовили 99 таких купе. У США BMW 8 X Jeff Koons коштував 350 000 доларів, на 250 тисяч дорожче за базове купе.

За інформацією Carscoops, у проданого на аукціоні купе пошкоджений дах, але на фото ці пошкодження не помітні. Єдине, що можна точно сказати - розбитий люк на даху.

Також незначні ушкодження є у передній правій частині кузова. Усунути ці пошкодження можна лише заміною передньої панелі та бампера. Але нанести на них унікальний малюнок зможуть лише фахівці BMW. Для цього їх доведеться відправити до Німеччини.

Салон автомобіля оздоблений натуральною шкірою кількох кольорів, включаючи королівський синій та два тони червоного. Також є коричнева шкіра на дверях, чорна шкіра на панелі приладів та червоно-коричневі килимки на підлозі.

Як зазначається, на момент аварії цей BMW 8 X Jeff Koons встиг наїздити лише 17,7 км.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

rs2  

что ты такое?

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація