Рідкісний Ford Bronco для пустельних гонок виставили на аукціон

Рідкісний Ford Bronco для пустельних гонок виставили на аукціон

23 січня 2024
0

На майданчику Bring a Trailer з'явився цікавий лот - Ford Bronco DR, підготовлений до участі у ралі-рейді Baja. Bronco DR побудований Ford Performance спільно з компанією Multimatic Motorsports і вийшов тиражем у 50 екземплярів.

Виставлений на продаж позашляховик має номер шасі 13 та унікальний відтінок кузова. Фарба Mystichrome, відома за Mustang Cobra 2004 року, може змінювати колір залежно від джерела світла та кута огляду. Плюс він поставляється із пакетом Baja.

Основою для виставленого на аукціон позашляховика став Ford Bronco U725. Під капотом встановлений 5,0-літровий двигун Coyote V8, який працює в парі з 10-ступінчастою автоматичною коробкою передач 10R80, дводіапазонною роздатковою коробкою та двома блокованими диференціалами. Амортизатори Multimatic DSSV та масивні шини BF Goodrich говорять про відмінну прохідність моделі.

Також можна відзначити наявність сталевих бамперів, знімної кришки двигуна, ліхтарів Rigid Industries і додаткових світлодіодних балок. Ще є стробоскопи та сирена. У салоні Ford Bronco DR встановлений каркас безпеки та спортивні сидіння Recaro. Інтегрована система навігації Lowrance, панель приладів MoTeC, двосторонній радіозв'язок і система внутрішнього зв'язку.

До позашляховика додається сертифікат автентичності від Multimatic Motorsports. При цьому продається авто по накладній, оскільки не призначене для використання на міських дорогах. До закінчення аукціону лишився один день. На момент написання статті максимальна ставка складала 188 тисяч доларів.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація