Rivian повертається в сегмент комерційних EV

Rivian повертається в сегмент комерційних EV

16 березня 2024
0

Початківець в сегменті електромобілів Rivian розширює свою діяльність у сфері комерційних автомобілів, вступивши в нове партнерство з JBPCO.

Rivian надасть модифіковану версію свого шасі Commercial Van, укомплектовану фірмовою батареєю LFP місткістю 100 кВт-год і пакетом програмного забезпечення, включаючи «приладову панель» Rivian. Окрім цього, буде надано розроблені Rivian функції безпеки, такі як автоматичне екстрене гальмування та система камери 360 градусів.

Шасі Rivian ляже в основу повністю електричної версії фургона Morgan C250, анонсованого в березні 2023 року (C250 e), фактично RHD Rivian з кузовом Morgan Olson, розробленого спеціально для сервісу поштовими відділеннями. Щоправда, для поштової конфігурації з правим кермом доведеться зробити деякі зміни.

Це перша гучна угода про постачання для Rivian після того, як наприкінці минулого року компанія припинила свою угоду про ексклюзивне постачання з Amazon. Та угода, підписана в 2019 році, надала Amazon ексклюзивний доступ до комерційних фургонів Rivian протягом чотирьох років, з метою (зрештою) випустити в дорогу 100 000 електричних робочих фургонів.

Головний операційний директор Morgan Olson Джо Томпсон каже, що платформу Rivian можна буде використовувати з іншими органами в майбутньому.

Застосування, які підійдуть для електричного кузова Morgan Olson, можуть використовувати служби доставлення продуктів, підрядні фургони та інші сервісні програми розвезення та обслуговування класу 2B з GVWR від 3860 до 4535 кілограмів.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація