Rivian R1T отримав нову багатофункціональну надбудову для подорожей

Rivian R1T отримав нову багатофункціональну надбудову для подорожей

05 квітня 2024
0

Електромобіль Rivian R1T отримав новий мобільний намет для подорожей GoFast Camper, що був спеціально розроблений для електричного пікапа. Нові аксесуари R1T створені з урахуванням обмеження впливу на продуктивність та мінімальне скорочення запасу ходу.

Транспортні засоби підрозділу Rivian Adventure Vehicles, створені для подорожей та мають додаткове спорядження. GoFast оголосив, що розробляє новий продукт, стверджуючи, що це «перший кемпер і топпер, розроблений для Rivian R1T, який не зіпсує продуктивність або запас ходу».

У GoFast кажуть, що інженери та дизайнери компанії все ще працюють над розробкою певних функцій, таких як камера e задньому спойлері. Більш детальна інформація про намет буде опублікована після завершення випробувань. Очікується, що виробництво стильного аксесуару почнеться в серпні.

На даний момент очікується, що ціни на новий аксесуар для Rivian становитимуть близько 9 450 доларів за Camper і 4 999 доларів США за топпер. Існує також додаткова плата за доставку в розмірі 300 доларів.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація