Росіянам пропонують у хитрий спосіб купувати Renault через Білорусь

Росіянам пропонують у хитрий спосіб купувати Renault через Білорусь

30 липня 2022
0

Французький автовиробник фактично кинув все, що було у нього в РФ - від російських дилерів до заводу і активів. Але, як і деякі інші європейські бренди, знайшовся спосіб, як не працювати в Росії всупереч санкціям, утім заробляти на цьому ринку бодай якусь «копійку».

Одразу зазначимо, що в даному випадку мова йде про російські та білоруські представництва, а не про позицію Renault загалом. У даному випадку мова йде про нову схему, в якій задіяна Білорусь. У росіян є можливість придбати новий кросовер Renault у офіційного дилера, щоправда, для цього доведеться їхати до сусідньої Білорусі. Так, компанія Автопромсервіс, офіційний імпортер Renault в республіці Білорусь пропонує росіянам купувати нові автомобілі через них. Причому тут можна замовити моделі, яких немає і не було у РФ. Серед них, наприклад, Renault Koleos корейської збірки в оновленій версії 2022 модельного року!

Вартість такого Renault Koleos у білоруських дилерів складає 3 590 000 «рублєй», Причому сплатити його можна саме в російських рублях і отримати повний пакет документів для постановки на облік у РФ.

Крім Koleos росіяни можуть придбати й інші моделі Renault:

  • Duster
  • Kaptur
  • Arkana
  • Logan Stepway

Нічого особистого, просто бізнес.

Джерело: ТопЖир

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація