Roush прокачала Ford Mustang GT до 821 сил

Roush прокачала Ford Mustang GT до 821 сил

17 липня 2024
0

Американська компанія Roush добре відома фанам автоспорту і тюнінгу. З 1976 року Roush Performance Engineering займається побудовою потужних гоночних і спортивних машин на базі Ford. Чергове дітище команди Джека Руша (Jack Roush) - комплект доопрацювань Mustang GT, які додають під капот ні багато ні мало 335 «конячок».

Roush Performance і Magnuson Superchargers об'єднали свої зусилля у створенні нового суперкіта для доопрацювання мотора Roush Phase 2 Supercharger Kit для 2024 Ford Mustang GT. Новинка обіцяє можливості Mustang GTD за порівняно скромну суму менше $10 тисяч.

Тюнінг-кіт охоплює механічний нагнітач від Magnuson створений на основі знаменитої моделі Eaton TVS R2650 із фронтальним розташування впускного каналу, подвійного охолоджувача повітря, що нагнітається, та компресора діаметром 84 мм, який забезпечує тиск до 13 фунтів на квадратний дюйм (0,9 бар) при 7500 об/хв. Також до комплекту увійшли насос охолоджувача Bosch PCE, великий теплообмінник, нові паливні шланги та високопродуктивні паливні форсунки.

Усе це дало змогу довести потужність двигуна до 604 кВт/821 к.с., а крутильний момент збільшити до 853 Нм. Таким чином віддача мотора зросла на 246 кВт/335 к.с. і 264 Нм, що відповідає показникам 2,3-літрового 4-циліндрового EcoBoost.

Серед інших відмінностей від стандартного авто - свічки запалювання Ford Performance, калібрування Roush Performance і підпис Джека Руша, вигравіруваний лазером на кришці нагнітача. Комплект Limited Edition Phase 2 обійдеться в $9995.

Джерело: Авто Центр
Фото: Roush Performance

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація