Розіграш подарунків від SKODA «Відвага, лояльність, витримка».

Розіграш подарунків від SKODA «Відвага, лояльність, витримка».

21 липня 2022
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Компанія «Єврокар Сервіс» повідомляє про проведення розіграшу призів серед клієнтів сервісних станцій мережі SKODA в Україні. Ми хочемо підтримати наших клієнтів і нагородити їх подарунками за відвагу, лояльність та витримку в ці важкі часи. В якості подарунків ми обрали комплекти смарт-тримачів для автомобіля. Багатьом доводиться багато їздити, тому комплекти тримачів стануть у нагоді. Подарунки за лояльність та відвагу, тримачі – за вашу витримку. Комфортне рішення для вашого автомобіля, щоб принести трохи радості вам та вашим близьким.

З 01 липня по 31 серпня 2022 всі клієнти сервісних станцій мережі SKODA зможуть взяти участь в розіграшу смарт-тримачів SKODA з асортименту оригінальних аксесуарів. Клієнти, які протягом дії акції відвідали сервісну станцію мережі SKODA, провели ТО або ремонт автомобіля з використанням лише оригінальних запасних частин SKODA, будуть мати шанс виграти один з 50 комплектів смарт-тримачів для автомобіля.

В комплект тримачів включено: тримач мультимедіа, плічка для одягу, гачок та адаптер. Такий комплект додасть комфорту вашій поїздці, якою б не була її мета та відстань. Смарт-тримачі стануть у нагоді в вашому автомобілі для вас та ваших пасажирів.

Переможці будуть визначені методом випадкового вибору за допомогою онлайн-сервісу random.org. Розіграш відбудеться 15 вересня 2022 року.

Інформація про переможців буде розміщена на сайті компанії. Додатково переможці розіграшу будуть повідомлені про можливість отримання подарунку телефоном за номером, який буде вказано при проходженні технічного огляду або ремонту автомобіля. Отримати подарунок можна буде у сервісному центрі, де ви проходили ТО або ремонт вашого автомобіля.

Офіційні правила участі в акції «Відвага, лояльність, витримка».

*Акція діє в дилерських підприємствах мережі SKODA, вказаних в Офіційних правилах участі в акції.

«АВТОТРЕЙДІНГ-ВІННИЦЯ» «АВТОТРЕЙДІНГ-ВІННИЦЯ»

«АВТОТРЕЙДІНГ-ВІННИЦЯ» - офіційний дилерський центр SKODA у Вінницькому регіоні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: SKODA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація