Розкрито деякі подробиці про перший електропікап VW

Розкрито деякі подробиці про перший електропікап VW

15 серпня 2022
0

Електромобіль Volkswagen ID.Buzz невдовзі отримає нову версію. До пасажирського мінівена та вантажного фургона приєднається оригінальний пікап. Про це повідомляє сайт Carscoops.

Перше фото Volkswagen ID.Buzz у кузові пікап показали ще навесні, але тоді його вважали концепт-каром і про можливість виробництва моделі ще не йшлося. Тепер німецький автовиробник запатентував дизайн електромобіля. Він може з'явитися у 2023 році і коштуватиме понад 50 000 євро.

Зразком для наслідування під час створення нової версії послужив класичний пікап Volkswagen T1 50-60-х років. У Volkswagen ID.Buzz зрізали дах ззаду та обладнали вантажну платформу. Водночас автомобіль залишився чотиридверним.

Силова установка VW ID.Buzz залишилася без змін. Спочатку з'явиться задньопривідний варіант із 204-сильним електромотором, а потім додадуть двомоторну повнопривідну версію потужністю 265 к.с. Максимальну швидкість обмежать на 145 км/год. Обидві модифікації отримають акумуляторну батарею місткістю 82 кВт.год, а запас перевищить 400 км.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація