Розкрито ефектний салон нового Hyundai Santa Fe

Розкрито ефектний салон нового Hyundai Santa Fe

04 грудня 2022
0

Південнокорейські фотошпигуни розкрили ефектний інтер'єр нового Hyundai Santa Fe. Кросовер отримає зовсім інше внутрішнє оздоблення: дизайнери зроблять ставку на триспицеве кермо в стилі Land Rover і медіасистему з широкоформатним вигнутим дисплеєм а-ля BMW iDrive 8. Потайні дефлектори вентиляції, незграбні дверні карти, сенсорний блок клімат-контролю. В Hyundai зважилися на радикальну зміну концепції.

Салон Santa Fe п'ятого покоління має компіляцію вдалих рішень європейських конкурентів. По суті, Hyundai втілить у великому кросовері рішення, які дебютували на бізнес-седані Grandeur сьомого покоління. Відмінностей вистачає, але це скоріш нюанси.

Інформаційно-розважальний комплекс з парою 12,3-дюймових екранів, сканер відбитків пальців, проекційний екран, блок кнопок аварійно-світлової сигналізації, підрульовий важіль управління трансмісією - схоже, що всі ці елементи Santa Fe і Grandeur уніфіковані.

У кросовера оригінальний дизайн центрального тунелю, інакше реалізований пульт клімат-контролю, інший крій сидінь та унікальне оформлення керма. Схоже, що шпигунам попалася топ-версія Calligraphy з вишуканим оздобленням, але й простіші модифікації.

Про техніку Hyundai Santa Fe інформації немає, але цілком очевидно, що модель збереже передньопривідну платформу з поперечним розташуванням двигуна. Моторна гама буде унікальною для кожного ринку, проте можна припустити, що кількість гібридних версій збільшиться.

За неофіційними даними, Hyundai Santa Fe п'ятого покоління дебютує в першому півріччі 2023 року. Революцією в інтер'єрі справа не обмежиться: кросовер стане помітно більшим і брутальним.

Джерело: Мотор
Фото: Bobaedream.co.kr

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація