Розкрито характеристики кросовера Chery Tiggo 9

Розкрито характеристики кросовера Chery Tiggo 9

19 грудня 2022
0

Зовнішність нового кросовера Chery - Tiggo 9 - розсекретили до офіційної прем'єри, дата якої поки не названа. Джерелом інформації вже традиційно стала база китайського міністерства промисловості. Разом з офіційними знімками новинки у мережу злили основні характеристики серійного Chery Tiggo 9.

Як видно на фото, передню частину кросовера прикрашає широка решітка радіатора з вертикальними ребрами й хромованою рамкою. Впритул до неї підходить витягнута оптика. У нижній частині привертає увагу хитромудрий бампер з хромованими вставками по краях. Також кросоверу дісталися висувні дверні ручки, дах з панорамним люком та вузькі задні ліхтарі, з'єднані чорною плашкою з назвою марки. На вибір запропонують колісні диски діаметром 18, 19 чи 20 дюймів.

Габаритна довжина Chery Tiggo 9 - 4820 мм, ширина - 1930 мм, висота - 1699 мм. Розмір колісної бази - 2820 мм. Таким чином, новий кросовер стане найбільшим у лінійці.

На китайському ринку Tiggo 9 очікується у 2023 році. На старті продажів кросовер запропонують з 2,0-літровою бензиновою «турбочетвіркою» у двох варіантах форсування - 254 та 261 к.с. Варіант коробки один - восьмиступінчастий «автомат». За інформацією китайських ЗМІ, кросовер отримає повний привід. Надалі очікується гібридна модифікація моделі.

Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація