Розкрито нові подробиці флагманського кросовера Mazda CX-90

Розкрито нові подробиці флагманського кросовера Mazda CX-90

19 січня 2023
0

Mazda потроху ділиться інформацією про нову модель CX-90. Флагманський кросовер японської марки офіційно презентують 31 січня, а поки що на офіційному сайті Mazda з'явилося більше фото та подробиць нового авто.

Нова Mazda CX-90 стане найпотужнішою серійною моделлю за всю історію японського бренду. Автомобіль отримає 3,3-літрову бензинову турбошістку на 340 к.с. та 500 Нм.

Альтернативою стане 328-сильна гібридна установка, що складається з 2,5-літрового бензинового двигуна та електромотора. Такий кросовер зможе проїхати 50-60 км. в електричному режимі.

На новому тизері можна розглянути дизайн передньої частини Mazda CX-90 2023. Широка решітка радіатора і продовгуваті фари виконані в стилі молодшої Mazda CX-60, з якою новий флагман ділить задньопривідну платформу (повний привід буде опцією).

Семимісний кросовер Mazda CX-90 досягатиме близько 5 м завдовжки і 2 м завширшки. Відомо, що оздоблення салону буде якіснішим, ніж у попередниці Mazda CX-9, а комплектацію зроблять багатшою, адже нова модель мітить у преміум-сегмент.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація