Розкрито зовнішність нового бензинового суперкар Maserati

Розкрито зовнішність нового бензинового суперкар Maserati

11 вересня 2022
0

Портал Cochespias.net розкрив до прем'єри зовнішність нового бензинового суперкара Maserati Gran Turismo. Купе без камуфляжу підловили на заході в Італії. Обійшлося без сюрпризів - від електричного аналога з приставкою Folgore новинка відрізняється лише обвісом з більш розвиненими повітрозабірниками та наявністю випускної системи з чотирма хромованими патрубками. Під капотом очікується новий 3,0-літровий V6 із подвійним турбонаддувом.

По суті Maserati сама розкрила зовнішність нового GranTurismo, адже на офіційних фотографіях та відео у суперкара мінімум камуфляжу. Однак поки що італійська компанія активно просуває електромобіль GranTurismo Folgore, а бензинову модифікацію досі приховували.

За неофіційними даними, паливна версія GranTurismo отримає новий V6 з власним ім'ям Nettuno. На середньомоторному MC20 цей 3,0-літровий агрегат розвиває 630 кінських сил і 730 Нм моменту, проте на передньомоторному GranTurismo віддача може бути знижена.

Ймовірно, флагманом лінійки GranTurismo буде все-таки електрокар - йому пророкують тримоторну силову установку потужністю 1200 кінських сил і 800-вольтову електросистему.

Презентація сімейства нових купе Maserati має відбутися найближчими тижнями, а потім гаму поповнять версії з відкритим дахом та аналогічною технікою. Можливо, GranTurismo з двигуном V6 стане останнім масовим суперкар Maserati з бензиновим мотором, адже до 2030 року італійська компанія повинна повністю перейти на електрокари.

Джерело: Cochespias.net

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація