Розкрито перспективи нових Logan, Sandero та Granta на АвтоВАЗі

Розкрито перспективи нових Logan, Sandero та Granta на АвтоВАЗі

11 липня 2022
0

Тольяттінський портал Avtograd news у соціальній мережі «Вконтакте» розкрив перспективи нових Logan, Sandero та Granta на АвтоВАЗі. За неофіційними даними, проект Logan та Sandero третього покоління був повністю готовий, а серійний випуск мав розпочатися цього року на 21-му тижні (тобто у другій половині травня). З наступником Granta заводчани теж просунулися далеко - зібрано кілька ходових прототипів та десятки кузовів.

Прогнози інсайдерів невтішні - ні Renault Logan, ні Renault Sandero нового покоління на конвеєрі АвтоВАЗу швидше за все не з'являться, адже французький концерн з Росії пішов. Що стосується наступника Lada Granta, то з платформою CMF-B новинці теж доведеться попрощатися.

Джерела Avtograd news вважають, що на АвтоВАЗі намагатимуться зберегти хоча б кузов бюджетної моделі, оскільки конвеєр готовий до випуску наступника Granta (пройдено етап пуско-налагодження). Однак техніка цієї новинки Lada «заточена» під іноземних постачальників, тому реінжиніринг моделі виявиться тривалим. 

Джерело: Avtograd news

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація