Розкрито подробиці Mitsubishi ASX 2023

Розкрито подробиці Mitsubishi ASX 2023

29 липня 2022
0

З'явилася нова інформація про кросовер Mistsubishi ASX другого покоління. Нову модель офіційно презентують 20 вересня та потім покажуть публіці в жовтні на Паризькому автошоу, а її продажі стартують навесні 2023 року. Про це стало відомо журналістам іспанського сайту Motor.

Саме в Іспанії випускатимуть авто. Раніше Mitsubishi опублікували перше зображення ASX і на його основі створили рендер майбутньої моделі. Вона буде компактнішою за попередника - близько 4,2 м у довжину.

Уже відомо, що компактний кросовер Mitsubishi порідниться з Renault Captur. По суті, японська модель зовні відрізнятиметься від французького побратима лише дизайном передньої частини на кшталт нового Mitsubishi Outlander.

Двигуни Mistsubishi ASX 2023 також запозичать у Captur. Кросовер отримає турбомотори об'ємом 1,0 л (90 к.с.) і 1,3 л (140 і 155 к.с.).

Крім того, очікуються гібриди Mistsubishi ASX із силовими установками E-Tech потужністю 145 і 160 к. с. Примітно, що 160-сильна версія буде заряджуваною та зможе проїхати близько 50 км в електричному режимі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація