Розкрито подробиці про рестомод Subaru GL Wagon для Тревіса Пастрани

Розкрито подробиці про рестомод Subaru GL Wagon для Тревіса Пастрани

19 червня 2022
0

Американський офіс Subaru розкрив подробиці про рестомод Subaru GL Wagon для Тревіса Пастрани та майбутньої серії «Джимхани». П'ятидверку в стилістиці моделі 1980-х оснастили опозитною «тубочетвіркою» потужністю 862 кінські сили, секвентальною коробкою передач, ралійною підвіскою та активною аеродинамікою в стилі гіперкарів Pagani. Дебют універсалу відбудеться на Фестивалі швидкості у Гудвуді, який проходитиме з 23 по 26 червня.

Рестомод Subaru GL Wagon на прізвисько The Family Huckster розроблений спільними силами Subaru Motorsports USA та Hoonigan. У ньому використовуються алюмінієвий просторовий каркас, причому зовнішня оболонка повністю зроблена з вуглеволокна, і опозитна «тубочетвірка», що розвиває 862 кінські сили. Двигун приводить до руху всі колеса через шестидіапазонну «секвенталку», але даних про динаміку немає.

Subaru GL оснащений довгохідною підвіскою від машин WRC. Колеса - ковані моноблоки KMC. Поперечки на даху - не декоративний елемент: вони спрямовують потоки повітря до повітрозабірника NACA, а потім до заднього радіатора. Проте найцікавіше у рестомоді - це активна аеродинаміка. У розширених арках універсала встановлені рухливі «закрилки», а на кормі - величезне антикрило з електропневматичним підйомним механізмом.

Панель приладів рестомоду виготовлена з синього вуглепластику, в стилі оригіналу. В панель вмонтовано цифрову консоль та автентичне радіо від Subaru GL зразка 1983 року.

Дебют машини відбудеться на Фестивалі швидкості у Гудвуді, який пройде з 23 по 26 червня. За кермом універсала Тревіс Пастрана виступить у традиційному підйомі на пагорб. Компанію йому становитиме електричний McMurtry Speirling, що розганяється до ста за півтори секунди.

Джерело: Subaru

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація