Розкрито терміни дебюту нових Toyota Land Cruiser Prado та Prius

27 липня 2022
0

Портал BestCarWeb, що спеціалізується на інсайдерській інформації про японські автомобілі, поділився новими подробицями про майбутні новинки Toyota.

Гібрид Toyota Prius наступного покоління має дебютувати у грудні цього року. Трохи пізніше, у квітні 2023 року, має вийти нова Toyota Alphard, а влітку 2023 очікується вихід нового Land Cruiser Prado. 

Виходячи з розсекреченого плану новинок, «п'ятий» Prius покажуть у двох модифікаціях - зі стандартною гібридною установкою, що заряджається. В основі «гібриду» повинен залишитися той же 1,8-літровий двигун, проте кузов буде повністю новим, а нинішній акумулятор буде замінено на новітню тягову нікель-металогідридну батарею підвищеної ефективності.

Вже на початку серпня (якщо бути точніше, то 2 серпня) Toyota повинна представити спеціальні версії позашляховик Land Cruiser Prado J150 - вони «підігріють» інтерес до автомобіля напередодні виходу моделі наступного покоління, прем'єра якої запланована на літо 2023 року.

Раніше повідомлялося, що позашляховик збереже рамну конструкцію та відомий брутальний дизайн, чимось схожий на старшого Land Cruiser 300. Разом з тим він отримає збільшену до 2840 мм (+50 мм) колісну базу, за рахунок у нього стане більше місця для задніх пасажирів, але менше - для багажу.

Нарешті, у квітні 2023 року має з'явитися мінівен Toyota Alphard четвертого покоління. Його довжина, за чутками, залишиться на рівні нинішніх п'яти метрів, а гаму двигунів представлять щонайменше дві гібридні силові установки на базі 2,4- та 2,5-літрових бензинових ДВЗ.

Джерело: MMR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація