Розкрито зовнішність абсолютно нового BMW M2

25 вересня 2022
2

Зовнішність абсолютно нового BMW M2 розкрили до прем'єри. У соцмережах з'явилися шпигунські знімки купе небесно-блакитного кольору без камуфляжу. Відмінностей від вихідної «двійки» в кузові G42 достатньо: у «емки» оригінальні фари, розширені крила, вуглепластиковий дах, нестандартні бампери, своя форма «ніздрів» решітки радіатора, а з корми новинку найпростіше впізнати за характерними вихлопними патрубками і дифузором. Подробиці розкриють у середині жовтня.

Офіційна інформація про BMW M2 другої ітерації скупа: відомо, що дводверка збереже безальтернативний задній привід, а по двигуну, трансмісії, салону та шасі модель виявиться частково уніфікована зі «старшими» M3/M4. Навіть базова версія M2 має бути такою ж швидкою, як полегшена M2 CS минулого покоління.

Ймовірно, базова BMW M2 отримає 3,0-літровий шестициліндровий двигун S58 потужністю близько 450 кінських сил та 8-швидкісний «автомат», а безкоштовною опцією буде 6-ступінчаста «механіка». Випускати «емку» планують у новому заводі в Мексиці по сусідству із звичайними «двійками» купе, хоча попередню M2 робили лише у Німеччині.

Публічна прем'єра нової BMW M2 відбудеться на фестивалі M Fest у Південній Африці 15-16 жовтня, проте всі характеристики та фотографії мають оприлюднити раніше, 11 жовтня. У продажу «емка» з'явиться із піврічною затримкою: постачання планують розпочати у квітні 2023-го.

Джерело: Мотор

Обговорення новини

НікЛогін  

OMG, о це виригали....

+1ВІДПОВІСТИ  
companero  

Якась китайська підробка

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація