Розкрито зовнішність Chery Tiggo 7 з трьома моторами

Розкрито зовнішність Chery Tiggo 7 з трьома моторами

19 серпня 2022
0

Опубліковано перші фото нового Chery Tiggo 7 2023 року. Добре відомий в Україні китайський кросовер пройшов серйозне оновлення і надійде у продаж з осені. 

Новий Chery Tiggo 7 впізнається, перш за все, за величезними решітками радіатора. Крім того, змінені світлодіодні фари та передній бампер. Привертають увагу колісні диски з поліпшеною аеродинамікою.

Салон Chery Tiggo 7 зазнав більш радикальних змін та оформлений у дусі нового кросовера Omoda 5. Замінено передню панель, кермо та дверні карти, а дисплеї віртуальної панелі приладів і мультимедіа стали більшими й об'єднані в один блок, як у Mercedes-Benz. Крім того, встановлені спортивні сидіння з інтегрованими підголівниками.

Китайський кросовер Chery Tiggo 7 збереже бензинові турбомотори об'ємом 1,5 л (147 к.с.) та 1,6 л (197 к.с.). Ці версії є передньопривідними.

Початківцем у лінійці стане повнопривідний гібрид Chery Tiggo 7 Kungpeng e+, що заряджається. Він оснащений 1,5-літровою турбочетвіркою і парою електромоторів загальною потужністю 326 к.с. Кросовер зможе розганятись до 100 км/год приблизно за 5 с і проїжджати приблизно 100 км в електричному режимі.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація