Розкрито зовнішність розкішного електричного мінівену Geely

Розкрито зовнішність розкішного електричного мінівену Geely

25 липня 2022
0

Фотошпигуни розкрили зовнішність розкішного електричного мінівену Geely. Новинка вийде на ринок під маркою Zeekr та отримає індекс «009». Офіційної інформації дуже мало, але журналісти сходяться на думці, що основою моделі габаритної довжиною понад п'ять метрів послужить модульна платформа SEA; дебют відбудеться цього року. Прес-служба Zeekr поділилася затемненими тизерами «дев'ятки» після витоку знімку без камуфляжу.

Перша модель марки Zeekr дебютувла минулої весни, але в Geely майже відразу повідомили, що під преміум-брендом буде випущено цілу родину електромобілів. Zeekr 009 стане другою моделлю, закріпившись у популярному у Піднебесній сегменті представницьких мінівенів.

Наскільки можна судити з офіційних тизерів і злитої фотографії без камуфляжу, дизайнери «дев'ятки» постаралися досягти подібності до універсала «001» - у обох моделей характерна оптика, яка, мабуть, стане візитною карткою Zeekr.

За непідтвердженими даними Zeekr 009 матиме розкішний шестимісний салон, автономність складе близько 700 кілометрів (за циклом NEDC), а довжина колісної бази може досягти позначки 3,3 метра. Архітектура салону в універсала і мінівену повинна бути схожа: аналогових клавіш мінімум, в центрі - тачскрин, що «парить», а показання цифрової приладової панелі продублює проекційний екран.

У Китаї Zeekr 009 дебютує до кінця року, але експортні перспективи бренду не розкриваються. У будь-якому разі український ринок навряд чи буде пріоритетним для електричного преміум-бренду Geely, а ось паливні моделі до нас можуть привезти оперативно - у цьому випадку можна розраховувати на швидку сертифікацію наступника Atlas.

Джерело: DIP Auto

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація