Розкрито перші подробиці про заряджений хетчбек Acura

Розкрито перші подробиці про заряджений хетчбек Acura

21 березня 2023
0

У Acura розкрили перші подробиці про заряджений хетчбек Integra Type S, який стане преміальнішою версією Honda Civic Type R. Про це розповіли на офіційному сайті Acura.

В Acura заявили, що Integra Type S володіє «найкращим у своєму класі співвідношенням потужності та ваги». Попри це, бренд не назвав докладні характеристики моделі.

Acura Integra Type S оснащуватиметься турбованим 2,0-літровим двигуном потужністю 320 к.с. і крутним моментом 420 Нм. Він працюватиме в парі з 6-ступінчастою механічною коробкою передач.

Вся потужність передаватиметься на передні колеса. Для підвищення ефективності передбачений диференціал із самоблокуванням.

Новинка також відрізнятиметься від стандартної моделі перенастроєної підвіскою. Вона стане жорсткішою і дозволить швидше проходити повороти.

На тизерних знімках показано лише деякі деталі автомобіля. Ззаду з'являться потрійні вихлопні патрубки, а бампера виглядатимуть агресивніше.

Acura Integra Type S дебютує у квітні перед Гран-прі Acura у Лонг-Біч, який запланований на 14-16 квітня. Продажі в США розпочнуться влітку 2023 року.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація